Spiegelservice

De Spiegelservice is een unieke dienst van CONNOTTE met WIJZER en WELPART CCM. Een team van onafhankelijke deskundigen uit verschillende disciplines zal in éen gezamenlijke spiegelsessie met jou en in strikt vertrouwen alle ins en outs met jou doorspreken en jou bevragen. Vooraf nemen zij de relevante documenten door.

We maken gebruik van een methodiek gebaseerd op de TOC (E.Goldratt) . De sessie eindigt met een vertrouwelijk advies aan jou. Waarover Connotte & partners en ingeschakelde deskundigen uiteraard niéts communiceren naar derden.

Wanneer een spiegelsessie?
Wil jij als teamleider een reorganisatie in je team doorvoeren of wil je als ondernemer een nieuwe dienst ontwikkelen en in de markt zetten? Dan verander jij eigenlijk het ‘bestemmingsplan’ waarmee de betrokken medewerkers of klanten jou en jouw team (of jouw bedrijf) associëren. Dat leidt tot veel vragen, rumoer, onrust en dikwijls ook weerstand bij dezen (klanten haken misschien af).

Deze afbeelding heeft een leeg alt attribuut; de bestandsnaam is IMG_20200515_160703140-1024x768.jpg

Een ‘bestemmingsplan’ veranderen kost tijd, overleg, geduld en vraagt uithoudingsvermogen en een plan van aanpak (strategie). Waarom? Omdat er aan zekerheden word getornd, omdat verwachtingen niet altijd besproken zijn en omdat emotie en ratio vele vragen formuleren.
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon .

Scroll naar boven